Singer/songwritern Lisa Loeb fyller 50 idag den 11 mars. På 90-talet gav hon oss hiten ”Stay” från filmen Reality Bites och det är fortfarande den enda låten jag har hört av henne. Men hon är hur aktiv som helst och har lanserat glasögon, skrivit barnböcker och musik för barn samt gästspelat i mängder av TV-serier, bl a Gossip Girl och Orange Is The New Black.
Underbara Sharon Stone fyllde 60 år den 10 mars och fortsätter att se gudomlig ut. Som på Golden Globes tidigare i år tillsammans med sin son Roan. FAB! Hon är nog den enda jag skulle kunna se ersätta Kim Cattrall i Sex And The City 3. Om det nu någonsin skulle bli aktuellt.

Och Järvsös – och Sveriges – stolthet Lill-Babs fyllde 80 år den 9 mars. Det brunbrända yrvädret låg visserligen på sjukhus men verkade ändå ta både det och födelsedagen med gott mod. Krya, Barbro! Jag vill också se ut som du när jag blir 80!

♥♥♥