britney-borat-bikini

Efter sin meltdown för nio år sedan har Britney Spears lyckats hålla sig på rätt sida mentalsjukhuset… mycket tack vare sina föräldrar som stegade in som hennes förmyndare och i stort sett tog över hennes liv. Än idag har hon inte kontroll över sin egen (astronomiska) förmögenhet. Eller över sina barn… eller ”pojkvänner”.

Hon hålls hårt i schack med hjälp av starka mediciner, ingen tillgång till alkohol – varken hemma eller hos hennes ”vänner” – och är bevakad dygnet runt, veckans alla dagar. Och det kanske var det som behövdes för att rädda henne från sig själv. Hon var ju verkligen inte frisk eller kapabel att fatta egna beslut. Hon har – vad jag har läst – aldrig varit tillåten att vara ensam med sina söner under hela deras liv. För hur mycket det än promotas att hon umgås med dem etc så har hon fortfarande inte vårdnaden över sina egna barn.

Men ibland känns det ändå som den gamla lite busiga Britney lyckas slinka emellan, som de här bilderna hon la upp på Insta iklädd en limegrön Borat-baddräkt. De har naturligtvis passerat varenda godkännandeprocess till högsta instans innan de publicerades (om hon inte rymde in på ett konstmuseum i baddräkt för att ta bilden) .. men ändå. Lite roligt. Förutom hennes panikslagna pandaögon…

.

 

♥♥♥