Vackra Margot Robbie är den senaste kvinnliga Hollywoodkändis som avslöjats ljuga om sin ålder.

Wolf of Wall Street-stjärnan utger sig för att vara 25 år… men det går inte riktigt ihop med att hon var 23 år 2008, när hon fick sin första stora roll i serien Neighbours… 😉 Margot försökte alltså helt sonika radera bort sex år av sitt liv.

Jaa tänk om man ändå kunde göra det! 😀

margot-robbie-ålderMargot-Robbie-23-armargot-robbie-23

Margot är dock inte först. Skådespelerskan Rebel Wilson avslöjades också ljuga om sin ålder när hon påstod sig vara 27 när hon egentligen var 35. Och Beyoncé ryktas vara allt mellan 36 och 45 istället för sina påstådda 34 år… men än så länge har hon inte blivit genomskådad.

Tragiskt att det är så sjukt fult att åldras i Hollyweird. Vill resten av världen på riktigt bara se filmer med äldre gubbar och 20-åriga tjejer?

Margot Robbie är ju sjukt vacker även om man ser att hon snarare är i 30-årsåldern än 20-nånting, och vad är det för fel med det?

margot-robbie-alder

.

♥♥♥