eddie-redmayne-homo

[Blind Gossip] Denna manlige filmstjärna har lyckats få massor med uppmärksamhet för sina projekt de senaste åren, och han kommer utan tvivel vara i centrum igen under den här Oscars- och Golden Globe-säsongen.

Fram tills för tre-fyra år sedan fanns det inga tecken på att han någonsin skulle haft någon flickvän i sitt förflutna. Men för att få de stora rollerna – och de stora utmärkelserna – ansågs det att han måste bli lite mer “mainstream.” Så han länkades ihop med ett halvt dussin vackra kvinnliga kändisar för att ge honom en romantisk bakgrund och få honom att framstå som mer attraktiv, en player. Sedan giftes han bort med sin bästa (kvinnliga) vän.

Fantastiskt mainstream.

SVAR: Jag hade ingen aning men enligt de duktiga Blind Gossip-läsarna är detta tydligen Eddie Redmayne som gifte sig med sin publicist och tillika bästa vän Hannah Bagshawe år 2014.

Han är aktuell med filmerna The Danish Girl och Fantastic Beasts and Where To Find Them, och har tidigare kopplats ihop med bl.a. Carey Mulligan, Amanda Seyfried och Cara Delevingne.

Vad är det med Hollywood och deras homofobi egentligen?

eddie-redmayne-cara-burberryEddie och Cara för Burberry 2012

♥♥♥