jack-osbourne-30Ozzys son Jack Osbourne fyllde 30 år den 8 november. Från att ha blivit känd som en rebellisk knarkande tonåring som jämt bråkade med sin syster på dokusåpan The Osbournes 2002, har Jack nu lämnat drogmissbruket bakom sig, blivit betydligt mer intresserad av fitness, träning och detox, gift sig, blivit pappa till två döttrar och tyvärr fått diagnosen MS.

tara-reid-40Allas vår favorit-trailer-trash-blondin, Tara Reid, blev 40 år den 8 november. Bilden är från mars i år så uppenbarligen har Tara fortsatt sin diet av luft, oxycontin, kokain och rika yacht-araber. Och jag säger inget om det. Förutom att hon kanske inte ser helt hälsosam ut. Lite läkande Gaps kycklingbuljong, nyttigt kokosfett och några näringsrika gröna smoothies skulle nog göra susen för fröken Reids pappersliknande hud.

maria-shriver-60Arnolds länge lidande exfru och dotter till Eunice Kennedy, Maria Shriver fyllde 60 år den 6 november. Hon firade sin födelsedag med sina bästisar Oprah, Tom Hanks och Stevie Wonder, och gav förhoppningsvis blanka f-n i sin otrogne exman.

.

♥♥♥