Nu är vinnaren i Sluta röka-tävlingen dragen och den som vinner ett helt Sluta röka-kit från Ecigarettshoppen är Lena! Hennes motivering löd:

Jag önskar vinna för jag har så himla svårt att sluta röka. I våras tog ett 10-årigt förhållande slut, och rökningen blossade (!) upp igen, från ett halvt paket till ett om dagen. Jag lyckades sluta för några år sen då vi gjorde IVF:er (en bra motivering) men det funkade tyvärr inte. Och av någon konstig anledning blir cigaretter som en form av tröst.
Nu vill jag verkligen sluta igen, för min egen skull, ingen annans. Så jag blir friskare, finare och rikare på många sätt. Tror att E-cigaretterna skulle hjälpa extremt mycket.
Tusen tack

Svara på vinnarmailet med ditt namn och kontaktuppgifter så vidarebefordrar jag det till Ecigarettshoppen så du får ditt paket.

Grattis!! 😀

 

♥♥♥