lady-gaga-paul-mc-cartney

Sällan har man sett någon artist halkat ner så snabbt från A++-toppen till B, nästan C-status som Lady Gaga. Jag vet inte om det var drogmissbruket eller hennes plastikoperationer eller vad, men man kan lugnt säga att hennes popularitet inte är vad den har varit i alla fall.

På sociala medier har hon fortfarande en stabil fan base och där vill hon inte låta någon glömma att hon minsann OCKSÅ ska spela in en låt med sir Paul McCartney… precis som hennes ärkerival Rihanna gjort. Bilden ovan, där Gaga ser ut som en lustgas-uppblåst Lindsay Lohan, la hon upp på sin Instagram tidigare idag med texten, ”Alltid kul med min kompis. Jag kommer aldrig glömma när han ringde mig förra året för att samarbeta med mig och jag la på eftersom jag trodde det var ett skämt.”

Uh-huh. Så han ringde dig INNAN Rihanna? Eller? 😉

För övrigt tycker jag inte att RiRis låt med Paul och Kanye West är någon höjdare faktiskt… Jag gillar Rihanna men här låter hon mer ”wailig”, som Tina Turner typ, och alldeles för mycket folkmusik. Och Kanye kan jag knappt kolla på utan att brista ut i skratt. Han är såå pinsam.

Not my cup of tea. Vad tycker ni?

.

♥♥♥