victoria-beckham-vogue-2015

Jag har gett Victoria Beckham mycket skit genom åren :-), men till ”syvende och sist” (fult uttryck) så är hon faktiskt en av mina favoritkändisar.

Hon är ALLTID classy, hon fjäskar inte för paparazzin men skriker inte hysteriskt åt dem heller, utan accepterar dem med värdighet. Hon verkar vara en av få kändismammor som inte har ett gäng nannys anställda åt barnen, och alla fyra barnen verkar vara väluppfostrade och ”välartade” (ännu ett fult uttryck, jag börjar låta som en tant). Hon har lyckats bygga upp ett helt varumärke, som nu anses som ett av de mest exklusiva i branschen, utan någon som helst utbildning i design. Och sist men inte minst så är hon ju gift med SLURP-David!

Och ja, hon ler aldrig utan ser ut som en sur sömnlös sticka, men enligt många in ”the biz” är hon en av de roligaste människor de träffat. Och att hon har humor ser man tydligt i den här videon där hon elegant svarar på 73 frågor för Vogue:

Vilken fråga skulle du velat ställa till Posh?

.

♥♥♥