guldmask-roth

Igår kom min nya ansiktsmask i ”äkta guld”. Mycket spännande.

Jag testade den genast såklart och konsistensen kändes väldigt annorlunda en vanlig ansiktsmask, nästan som slime, haha. Det stod att man skulle applicera ett icke-transparent lager, men det var rätt svårt eftersom den inte stelnade. Man smorde och smorde, men smetade egentligen bara omkring guldet.

guld-ansiktsmask-skincity

Den var skön och svalkande att ha på och kändes lugn och fuktgivande mot huden. Väldigt behaglig. Barnen tyckte jag såg rolig ut när jag gick omkring med guldmetalliskt ansikte.

guldmask-hudvard

Efter 10 minuter sköljde jag av den med varmt vatten, och huden kändes väldigt återfuktad, nästan som man inte skulle behövt någon nattkräm efteråt. (Men det tog jag såklart).

Jag kollade noga efter tecken på upp-plumpad och guldglänsande hud, men antingen var mitt badrumsljus inte det bästa eller så får man göra den ett par gånger innan man ser resultat, för jag såg ut ungefär som vanligt. Jag får väl återkomma om ett par veckor med förhoppningsvis mer spännande resultat! 😉

guld-karat-ansiktsbehandling

Här är lite information om kolloidalt guld:

Även i gamla tider ansågs guldet vara ett mineral med underbara egenskaper för att återställa hälsa och ungdomen.

Kolloidalt guld i kosmetika kan stimulera syntes och bidrar till återuppbyggnaden av hudens vävnad, lugnande och antibakteriell.

Nanokloid jonisk guld kan användas externt:

• Motverkar och reducerar rynkor
• Renar kroppen genom huden
• Botar bölder, kroniska eksem, utslag och akne

Kolloidalt guld kan även verka föryngrande för kroppen, särskilt för hjärnan. Den hjälper också vid inlärnings problem och minnet.

 

Dessutom var kolloidalt guld en känd bot på 1800-talet för alkoholberoende, och används i dag för att minska cravings för koffein , nikotin och kolhydrater!

.

♥♥♥