kim och kanye skilsmassa

[Blind Gossip] Hon vill så gärna att alla ska tro att deras förhållande är så starkt att paret fattar alla beslut tillsammans.

Ha! Inte ens i närheten! Han har HELT tappat intresset och fattar nu alla beslut utan henne… medan hon försker hålla jämna steg och låtsas att hon är med i planeringen också.

Det här nya huset kommer INTE bli hennes hem. Los Angeles är hennes hem. Hon kan resa och bo någon annanstans tillfälligt i några månader, men hon kommer aldrig att lämna LA. Hennes berömmelse är helt och hållet beroende av att bli följd av paparazzi, så att ens tro att hon skulle överväga att flytta till ett land där paparazzin är mycket mer kontrollerad, är helt ologiskt.

Det är dock ett smart drag från HANS sida. Han kommer att köpa huset och låta henne bo där då och då, så att hon kan låtsas att hon är en sofistikerad internationell stjärna. Men han vet att hon inte klarar av att vara borta från rampljuset så därför kommer hon att fly tillbaka till LA så ofta hon kan.

HAN kommer dock att bo där permanent. På så sätt kan han hålla sig långt bort från henne… och närmare sin pojkvän.

SVAR: Kim Kardashian och Kanye West (föga förvånande)

Från Blind Gossip:

Hon tillbringade Thanksgiving med ”hela sin familj”. Hennes ”hela” familj inkluderar tydligen inte längre Kanye eftersom han inte var där. Han var i Paris.

Vi berättade för ett och ett halvt år sedan att Kanye planerade att flytta till Frankrike. Kanye ser sig själv som en savoir faire avante garde typ av man. Hans passioner finns i Frankrike – både inom mode och inom ”vänskap”. Mais bien sur. Han tillbringar mycket av sin tid där.

Kim och Kanye har varit gifta i flera månader nu, men visste du att de aldrig bott ihop på riktigt? De köper och säljer fastigheter i USA utan att renovera färdigt dem eller faktiskt BO i dem. Kim bor hos sin mamma och Kanye är i Frankrike. Du trodde väl inte på allvar att Kanye bodde hos Kris Jenner? Tvärtom har Kris helt tappat kontroll över honom.

Kanye har inte köpt någon fastighet i Frankrike ännu – han har ju redan någonstans att bo när han hälsar på – men han kommer snart att göra det. Kim kommer att bosätta sig nära sin mamma.

Kim brukade kalla Kanye sin bästa vän. Inte längre. Kimmy tillbringade Thanksgiving med sin nya bästa vän, ettåriga North.

Från våra vänner på RadarOnline:

På Thanksgiving twittrade Kim Kardashian att hon var “så tacksam att ha fått dela dagen med hela min familj.” Men en viktig del av hennes familj saknades: hennes man!

Kanye West valde att spendera högtiden i Frankrike istället. Rapparen åt middag på Ralph Laurens restaurang i Paris med två manliga vänner på torsdagen.

Som RadarOnline.com har tidigare rapporterat är det spänt mellan paret som sägs ha tappat ”that loving feeling”. “Kim och Kanye bråkar mer än någonsin. Kim tycker att deras förhållande är mer likt en affärsuppgörelse än ett riktigt äktenskap.”

Kim åt middag hos sin syster Khloe Kardashian. “Tack för att du startat en ny tradition Khlo! Thanksgiving hos Koko,” twittrade Kim.

Konstigt nog tog ingen i hela Kardashianklanen några bilder på sig själva under hela Thanksgiving. De enda bilder de la upp på sociala medier var på maten.

“Kim tycker att deras förhållande är mer likt en affärsuppgörelse än ett riktigt äktenskap.” Ummm… kanske för att det ÄR en affärsuppgörelse? Vi har sagt det många gånger förut.

 

Tiden får utvisa…

♥♥♥