brangelina-brakar

Världens mest perfekta par (åtminstone på utsidan) har också fläckar på champagneglaset.

Bara ett par timmar efter att ha återförenats i Sydney lyckades australiensiska skvallerblaskan Woman’s Day fånga en video på Angelina Jolie och Brad Pitt när de står och bråkar på sin balkong.

Brad håller en öl i ena handen (kl 10 på morgonen) och båda håller krampaktigt i sina cigg. I övrigt ser det mest ut som att Brad gör någon slags charader genom att försöka illustrera Kim Kartrashians rumpa på Paper Magazine.

Men enligt Woman’s Day – som plötsligt är experter på amerikanska Hollywoodstjärnors privatliv – så ”kunde” grälet ha att göra med Angies hektiska arbetsschema detta året.

Uh-huh. För det har säkert inget med det här att göra. Eller det här. Eller – låt oss säga något så konstigt som Brads schema?

För övrigt verkar hennes nya film (som hon regisserat) Unbroken, rätt bra faktiskt. Den handlar om den brutala vardagen i ett japanskt fångläger under Andra Världskriget, baserad på en sann historia. Se trailern här!

Louis-Zamperini-Unbroken-bilderAngelina med Louis Zamperini, som filmen baseras på. Han dog i juli 2014 men hann se den färdiga filmen som Angelina gjorde.

♥♥♥