Det har gått sju år sedan Kim Kardashian tog efter sin bästis Paris Hilton och lanserade en egen sexvideo, vilket gjorde både henne och hela hennes familj världsberömd.

Vilket fenomen eller hur! Varken Paris eller Kim skulle vara i närheten av lika kända som de är idag om de inte hade läckt varsin hemvideo på nätet.

I vilket fall tog det inte lång tid innan KK gick om Paris i popularitet och vänskapen hastigt och lustigt slocknade. I fredags återförenades dock de två på Ibiza och mindes den gamla goda tiden när de hade sex med halva Hollywood för droger (Paris) och pengar (Kim).

Instagramdrottningen Kim la genast upp en bild på dem båda och skrev:

“Reminiscing about the 1st time we went to Ibiza in 2006! @parishilton it was so good to see you & catch up!! Loves it lol”

Paris ser ut som om hon hellre skulle vilja slita Kims silikonläppar i stycken än att lyssna på hennes dåsiga monotona röst en sekund till. Men även hon insåg PR-värdet i att sitta bredvid sin f.d. garderobsassistent, och skrev det här på SIN Instagram:

”So much fun with @KimKardashian this weekend at @AmnesiaIbiza. The first time we ever came to this magical island was together. Such an amazing trip! Great catching up with you too beautiful! #Regram”

Awww!

Paris och Kim 2006

♥♥♥