Idag hämtade jag ut ett välfyllt paket från Bodystore. Undrar hur mycket av min lön som går åt varje månad till att handla där?! Det är därför jag aldrig har råd att köpa dyra kläder, allt går åt till vitaminer och kosttillskott. Och dyra crémer :-).

Förutom självklarheterna D-vitamin och magnesium blev det mitt favoritte från Weleda (nej, man behöver inte amma för att dricka det men det är en fördel om man gillar fänkål och bockhornsklöverfrö), Cocosa kokosolja, Urtekrams schampo och badskum till barnen (oparfymerade och därför bra för dem med torr hud/eksem), och så mina favoriter Raw Bites i Spicy Lime & Coconut som är hur goda som helst trots att de är helt fria från gluten, socker och mejeriprodukter. Min räddare de dagar jag inte hinner äta frukost eller när eftermiddagssuget sätter in!

Himalayasalt köpte jag också, ska tydligen innehålla massa nyttiga mineraler.

♥♥♥