”Jag saknade min lilla bebis sååå mycket” bedyrade Kim Kardashian och var tvungen att lägga ut en bild på sin dotter North West på Instagram för säkerhets skull.

Jag kan inte fatta att de fortfarande binder – eller lindar – bebisar i USA. Känns inte det sjukt U-landigt?? Finns det NÅGRA fördelar med det? Jag tycker det ser helt brutalt ut.

Tydligen lindar man fortfarande bebisar i större delen av världen. En av anledningarna är för att begränsa de ofrivilliga muskelreflexer som de har som nyfödda. Dessa kan nämligen väcka barnet när de sover.

Jag tycker det ser väldigt obekvämt ut och att bebisen ska ligga med helt raka armar längs med kroppen är väl ändå inte normalt? De ska väl kunna kura ihop sig och kanske suga på sina små händer etc? Om det hade varit naturligt hade vi väl i så fall fötts med någon slags säck som lindade in oss och höll våra armar spikraka.

♥♥♥