[Blind Gossip] Vi är inte lätta att överraska men den här chockade oss verkligen.

Dessa två kändispar hänger ofta med varann. Speciellt fruarna är nära vänner.

Den första frun är en vacker Oscarsbelönad skådespelerska som har sjungit lite grann i både TV och filmer. Den andra frun är en vacker prisbelönt sångerska som har skådespelat lite grann i både TV och filmer. Båda kvinnornas män är också berömda och framgångsrika inom nöjesbranschen.

Det visar sig att två av dessa personer står närmare varandra än någon anat. Skådespelerskan har nämligen haft en affär med sångerskans man i flera år.

Detta förvånade oss av flera anledningar. För det första pga de två kvinnorna praktiskt taget är bästa vänner och vänskapen skulle ta slut ifall sångerskan någonsin fick reda på det. För det andra eftersom dessa människor reser och fotograferas så mycket att det skulle behövas en helt galen planering att ha en kärleksaffär utan att någon märkte det. För det tredje, så har skådespelerskan dejtat några riktigt attraktiva män under sin tid som ‘single lady’ – och sångerskans man faller inte riktigt i den kategorin.

Skådespelerska: Gwyneth Paltrow – Oscarsbelönad för sin roll i Shakespeare in Love och har sjungit i bl.a. filmen Emma och TV-serien Glee

Skådespelerskans äkta man: Chris Martin i Coldplay

Sångerska: Beyoncé – med hits som bl.a. ”Single Ladies” och har spelat i filmer som Austin Powers och Dreamgirls

Sångerskans äkta man: Jay-Z – som inte är lika bildskön som Gwynnies tidigare pojkvänner Brad Pitt och Ben Affleck

Med sin BÄSTA VÄNS MAN! Goopy, hur kan du. Tja, hon kanske ville hämnas på Chris för hans ”indiskretioner” med Kate Bosworth + ett otal andra.

Och någonstans sliter Kim Kardashian sitt hår för att hon inte kom på den här genialiska idén först.

♥♥♥