Det är allmänt känt att Victoria Beckhams högsta önskan är att fronta tidningen Vogue. Och inte brittiska eller turkiska eller indiska Vogue. Been there, done that. Nej – den amerikanska ska det vara.

Men enligt källor kommer Vogues legendariska chefredaktör Anna Wintour aldrig låta det ske. Mrs Beckham är helt enkelt för gammal – och för irrelevant. Så om Posh hade hoppats på ett erbjudande till omslaget av det berömda septembernumret i år så lär hon blivit besviken… för det gick till ingen mindre än Lady Gaga.

Posh gick dock inte helt lottlös – hon fick i alla fall fronta en annan av de stora ”glossies”, nämligen Glamour. Här är hela listan för de åtråvärda septemberomslagen – US editions:

  • Cosmopolitan — Lucy Hale
  • Elle — Katy Perry
  • Glamour — Victoria Beckham
  • Harper’s Bazaar — Gwen Stefani
  • InStyle — Jennifer Lopez
  • Marie Claire — Miley Cyrus
  • Vogue — Lady Gaga
  • W — Penelope Cruz

Eftersom septembernumrena planeras ett år i förväg är det förståeligt att Katie Holmes inte är med på ett enda av dem. Hade de haft en aning om vad hon planerade så hade hon nog varit med på varenda ett. Bli inte förvånade om Katie dyker upp på omslaget av Vogues oktobernummer 🙂

.

♥♥♥