Dags för lite Gissa vem!-skvaller:

[BlindGossip] De har passerat 5-årsstrecket så äktenskapet är över! De bor på varsitt håll, deras offentliga framträdanden som ett äkta par är nere på en eller två gånger i månaden (max), och den lilla tid de tillbringar ihop handlar enbart om att låta deras barn känna samhörighet med hela familjen, samt att låta paparazzin se dem tillsammans.

Här är tidsplanen för deras separation: Han har två stora projekt i år. Hon har redan gått med på att hjälpa till att promota det första projektet med att synas på röda mattan och att ge positiva intervjuer. Om allt går enligt plan kommer den officiella separationen att bekräftas mitt i sommaren, säg juli. Om hon accepterar en extra fet utbetalning och väntar till nästa projekt är avslutat så kommer tillkännagivandet att komma runt nyår 2012.

Tom Cruise och Katie Holmes har varit gifta sedan november 2006… lite mer än fem år alltså. Jag trodde iofsg Katie var bunden vid ett 10-årskontrakt, men hon kanske slapp ut tidigare då. Grattis till henne i så fall. 🙂

♥♥♥