Elin Nordegren är INTE glad över ryktena att hennes nye pojkvän, Jamie Dingman, tidigare hade ihop det med Rachel Uchitel.

Enligt TMZ kom nyheten som en chock för henne i helgen.

Jamie förnekar det såklart, men enligt flera källor ska han ha haft ett förhållande med Tigers älskarinna nr 1, Rachel Uchitel, i oktober 2009. De bodde då tillsammans i Miami dit de hade flyttat med planer för en ny investeringsdeal. Jamie och Rachel delade bostad med dealens tredje partner, Chris Barish. Han var involverad med Playboymodellen Jennifer Madden, som ju var en av dem som läckte skandalen om Tigers älskarinnor till National Enquirer, bara två månader senare. Något hon fått höra hemma hos Jamie, Rachel och Chris…

Elin och Jamie har varit ett par i all hemlighet i drygt ett halvår nu.

Man förstår att Elin inte direkt är nöjd över dessa uppgifter. OM de nu verkligen är nyheter för henne, jag har svårt att tro att en tidigare bränd multimiljonärska inte kollar upp sina nya vänner och pojkvänner med någon slags privatdetektiv. Eller rentav bara kollar med TMZ? 🙂

...

♥♥♥