I veckan publicerade Expressen några bilder på Elin Nordegren och en okänd kille utanför hennes hem i Stockholm. Och nu har TMZ identifierat mannen ifråga.

Han heter Jamie Dingman, och är en ”superrik investerare” från New York. Hans pappa, Michael Dingman, är miljardär och var delaktig i en affärsdeal där Ford övervägde att köpa Volvo.

Jamie har två bröder, men det är han som ägnar mest tid åt familjeföretagen. Han delar sin tid mellan Kina och Bahamas, och äger bl.a. ett indy-racingteam, sponsrat av World Childhood Foundation.

Och ja, han har även kopplats ihop med prinsessan Madeleine som arbetar för just World Childhood Foundation! I alla fall enligt amerikanska skvallersidor, men tydligen så var de ”bara vänner”. Tidigare har Jamie i alla fall dejtat Bridget Moynahan (som har barn med Tom Brady).

Elin, 31 och Jamie, 33 träffades i januari 2011 på Röda Korsets bal i Florida. Tydligen var det just prinsessan Madeleine som presenterade dem för varann. Sedan dess har de haft flera dejter.

”Han har aldrig varit så lycklig. Han och Elin har verkligen starka känslor för varandra,” berättar en källa. ”Han är en klassisk all-American kille. Han är snygg, en riktig gentleman och lågmäld. Han har aldrig varit i pressen. Elin är lyckligt lottad; han är en kanonkille och väldigt privat.”

Källan tillade: ”Han spelar inte golf.”

Så skönt att höra!! 🙂

Kul för Elin i alla fall, grattis och bättre lycka denna gången!

(Själv kan jag bara tänka på hur roligt det skulle vara om Jamie hade fått barn med Kate Hudson och sonen tvingats heta Bingham Dingman 🙂 )

UPPDATERING: Uh-oh! Se vem mer som Jamie tydligen har dejtat… 🙁

..

♥♥♥