Rykten om dessa två har cirkulerat ända sedan de spelade in filmen Now tillsammans i höstas.

Och nu har Justin Timberlake gjort slut med Jessica Biel efter fyra år ihop, och Olivia Wilde (ni vet hon som hånglade med Mischa Barton i OC) skilt sig från sin italienske prins efter åtta års äktenskap.

I helgen tog de båda nyblivna singlarna tillfället i akt och festade tillsammans på Roxbury i LA och var ”väldigt intima”. Båda bar vit T-shirt och jeans och dansade hela kvällen. JT och Olivia ”dansade nära, viskade och han hade sin hand på hennes axlar eller rygg hela kvällen.

”De var uppenbarligen på en dejt,” säger en källa.

Olivia själv dementerade ryktena på sin Twitter och skrev att de två bara ”är vänner och har varit det i flera år”.

Yeah yeah, vi får väl se. Vad tycker ni om Justin och Olivia?

..

♥♥♥