Jenna Jamesons pojkvän Tito Ortiz greps i måndags för misshandel av sin berömda flickvän. Hon hävdar att han kastat henne i ett badkar så hon skadade armen. Han påstår att hon är beroende av det morfinliknande medlet Oxycontin och att han bara försökte rädda henne från sig själv. (Hur man nu gör det genom att slänga någon i ett badkar…)

I en intervju i tisdags (ovan) säger en påtagligt förvirrad Jenna att hon fortfarande älskar Tito, att hon ska trösta sig med glass och margarita och att hon borde åka till Las Vegas och göra Tito svartsjuk i en pytteliten bikini. Hon hävdar också att hon brukar vända sig till självaste Paris Hilton för att få råd.

”Paris Hilton är otroligt smart och väldigt mediaintelligent. Hon har alltid alla svar.”

Hmmm… kanske var detta vansinne som Tito försökte rädda henne från? 😉

♥♥♥