Tiger Woods mamma presskonferens

Tiger Woods erkänner otrohet. Igen. Tiger Woods ber om ursäkt. Igen. Tiger Woods åker in på rehab. Igen.

Gääääsp!

Hans uppschåsade lilla tillställning idag var precis lika ointressant och förutsägbar som förväntat. Välregisserat in i minsta detalj. Förmodligen har Tiger övat på det här i fyra månader. Synd bara att han verkar vara en lika usel skådespelare som äkta man – killen kunde ju knappt läsa innantill. Hans ögon var helt tomma och den enda gången han verkade visa några verkliga känslor var när han sa att Elin inte misshandlat honom. Och det var garanterat bara för att han inte vill bli utmålad som en mes som blivit påpucklad av sin snygga fru.

Det roligaste elementet på hela den här miserabla PR-fiaskot var Mama Woods – Kultida. Man kunde verkligen höra hennes hjärna pysa av ilska. ”Där försvann min chans till Real Housewives of Florida. Och min årliga ranson av Gillette. Jävla unge.”

♥♥♥