Tigers älskarinna poserar Maxim

Någon som verkligen förstår att utnyttja sina 15 minuter av berömmelse är (förutom Anna Anka) Tiger Woods-älskarinna nr 2Jaimee Grubbs.

Den 24-åriga sms-mästarinnan har bara befunnit sig i världens strålkastarljus i tre veckor – och hon älskar det. Nu har hon även fotats för herrmagasinet Maxim, där hon kommer att berätta mer detaljerat om sina och Tigers sms (vad det nu möjligtvis kan finnas kvar att återge?). En representant för tidningen var noga med att poängtera att Jaimee inte fick betalt för utviket.

Hello? Har hon inte missat poängen lite där? Tror hon att erbjudandena kommer hagla efter att hon fläkt ut sig i några snabbt tagna nakenbilder? Hon fick väl heller inga pengar av Tiger, så hittills kan man väl inte säga att Grubbs lyckats särskilt väl med sitt golddiggeri. Vi får väl se om hon lyckas bättre som utvikningsbrud. Kanske Playboy eller någon annan kan göra ett specialnummer med ”Tigers pumor”? 🙂

grubbs bikinibilder.

♥♥♥