Rachel Uchitel Tigers påstådda älskarinnabikinibilder Rachel Uchitel bikinibilder på Rachel Uchitel

Här är fler bilder på Tiger Woods’ påstådda älskarinnaRachel Uchitel, 34, iklädd bikini.

Rachel har dementerat förhållandet i Us Weekly:

”Jag har inte haft en affär med Tiger Woods. Jag har träffat honom två gånger och inte hört av honom sedan dess. […] Jag förstår inte varför någon skulle ha anledning att tro att hans bilolycka har något med mig att göra.”

Inte för att måla fan på väggen, men låter inte det som ett lite lustigt uttalande? ”Jag har inte hört av honom sedan dess”. Det insinuerar ju i alla fall att hon på något sätt förväntade sig att höra av honom efter deras två möten, eller hur? Annars säger man väl inte så, om något man bara flyktigt träffat två gånger.

I vilket fall har Rachel nu anlitat kändisadvokaten Gloria Allred. Och det har framkommit att hon ljugit om både sin resa till Australien nyligen där hon skulle ha träffat Tiger (båda bodde på samma hotell). Hon påstod då att hon var där med sin pojkvän, men har sedermera tagit tillbaka det påståendet.

Hon har även uppgett att hon aldrig har träffat Ashley Samson, kvinnan som berättade för National Enquirer om Tigers och Rachels förhållande. Självklart har tidningen grävt fram bilder på de båda partybrudarna där de festar tillsammans i Spanien. Rachel och Ashley var på semester där tillsammans med några kompisar. Dessa kompisar kommer garanterat också att komma till tals i kommande nummer av National Enquirer – var så säkra!

Så det är möjligt att Rachel kommer att behöva sin advokat. Om inte annat så för att skydda sig mot Elin Nordegren Woods’ raseri. Om Elin kommer efter sin man med en golfklubba – tänk vad hon skulle göra mot ”den andra kvinnan”. Det lär ju finnas en och annan golfklubba hemma hos familjen Woods om man säger så. 🙂

Enligt en källa ska Tiger Woods även ha erkänt att han varit otrogen, i fredags innan bilolyckan. Han ska då ha sagt till en vän: ”Elin has gone ghetto on me… Jag måste till Zales för att köpa en Kobe Special. Du vet – ett hus på ett finger.”

Zales är en diamantaffär och en Kobe Special refererar till basketstjärnan Kobe Bryant som köpte en enorm diamantring till sin fru Vanessa, efter att han varit otrogen och blivit anklagad för våldtäkt på en ung tjej i Colorado 2003.

Som sagt är allt detta bara indicier och vi får väl innerligt hoppas att Tiger har bättre smak och klass än så…

Bilder på Rachel Uchitel:
kändisbilder Rachel UchitelRachel Uchitel på Tigers hotell i AustralienRachel Uchitel med Ashley SamsonRachel och väninnan Ashley Samsonbikinibilder Rachel Uchitel Tiger Woods..

♥♥♥