Tiger Woods otrogen mot ElinTiger Woods med dottern SamTiger-Woods-Sam-2009

Hmm, jaha, nu cirkulerar rykten om att Tiger Woods skulle vara otrogen mot sin fru sedan fem år, Elin Nordegren Woods.

Att ryktena först kom från tveksamma blaskan National Enquirer gör ju att man drar öronen åt sig lite, men när fler och fler skvallersidor och tidningar börjar publicera dem så börjar man ju tänka att det kanske ligger något i det trots allt. Ingen rök utan eld säger man ju! Trots att bilderna ovan från igår visar upp en lycklig liten familj (Sam har blivit så stor 😀 !!)

Föremålet för Tigers spanande lemmar ögon lär vara Rachel Uchitel – en 34-årig societetskvinna som förlorade sin fästman i World Trade Center den 11 september 2001. Trots sorgen lyckades hon hitta kärleken igen och gifte sig med en barndomsvän som även han var med om 9/11 – men klarade sig. Efter några år skilde de sig, och Rachel gick vidare till att bli klubbvärdinna för några av New Yorks hetaste klubbar, som  t ex Pink Elephant i Hamptons. Och hon har att brås på – hennes morföräldrar ägde trendiga El Morocco på 60-talet!

Tidigare i höstas var Rachel ihop med gifte Bones-stjärnan David Boreanaz men när han inte ens kunde låta bli att ringa och smsa henne från BB där hans fru födde hans barn, fick t.om Rachel nog och gjorde slut. Fast det är också bara rykten för enligt Rachel själv kommer hon aldrig berätta något om sina kärleksaffärer:

”Trots att jag ryktats vara ihop med en berömd baseballstjärna, en Broadwaystjärna, en musiker och diverse film- och TV-skådisar kommer jag aldrig ‘kiss and tell’!” sa hon år 2008.

Nu har hon i alla fall erkänt att hon träffat Tiger vid minst två tillfällen.

Tja, av bilderna att döma ser Rachel Uchitel ut att kunna platsa i Real Desperate Housewives of New York, plastikopererad och silikonbröst och allt. Med en förkärlek för gifta män. Blä! Jämfört med Elin är hon ju i alla fall ingenting, åtminstone inte utseendemässigt. Hoppas att ryktena inte stämmer!

Rachel Uchitel otrogen Tiger WoodsTiger Woods otrogen med Rachel UchitelRachel Uchitel David Boreanaz BonesRachel Uchitel sörjer sin fästman 9/11...


Handla dina Odd Molly favoriter hos oss