Kändisrånarna i Hollywood Hills Burglar Bunch

Här är en bild på Courtney Ames, en av ”Hollywood Hills Burglar Bunch” som arresterats för inbrotten mot Paris Hilton, Lindsay Lohan, Audrina Patridge m.m.

Courtney såg väldigt skadeglad ut när hon upptäckte kompisen Nick Pragos bild i en skvallertidning nyligen. Bara dagar efter den här bilden togs, häktades även hon. Bilden hittades i hennes laptop – tillsammans med bilder på minst 50 lyxvillor i Beverly Hills och mängder av bilder på dyra skor och kläder som Hollywoodkändisarna haft på sig.

Det jag inte fattar är hur ett gäng tonåringar lyckats ta sig förbi all säkerhet och vakter och grejer och göra inbrott hos såpass stora kändisar? Har de verkligen inte bättre bevakning än så?

Det kanske är något vi får reda på i nya dokusåpan som kommer handla om åtminstone en av Burglar Bunch-gänget, Alexis Neiers, och hennes syster, Playboymodellen Tess Taylor

 Alexis står åtalad för inbrottet mot Orlando Bloom; Diana Tamayo åtalas för inbrotten mot Lindsay Lohan och Ashley Tisdale och Courtney Ames mot Paris Hilton. Hjärnan bakom brotten, Nick Prugo, kommer att ställas inför juryn den 12 november.

”Jag hatar dem!” sa Paris Hilton med eftertryck uttryckslöst leende om de unga rånarna.

Visst, visst. Tills de har blivit kändisar själva, antagligen.

.

♥♥♥