Gissa vilka de två paren är som har så himlans trevligt ihop!

Nej nej nej, det är INTE hertigparet William och Catherine eller blivande äkta paret Meghan Markle och prins Harry.

Det är skådisarna Burgess Abernethy, Laura Mitchell, Parisa Fitz-Henley och Murray Fraser som spelar kungligheterna i Lifetimes nya film A Royal Romance. Filmen fokuserar på Meghan och prins Harrys förhållande men har även med hertigparet och deras två barn prins George och prinsessan Charlotte. Tycker ni det är likt?

Filmen har premiär den 13 maj, sex dagar före det kungliga bröllopet så förvänta er rojalistisk yra hela maj månad – åtminstone i England. (Hmm…. jag kanske skulle skrapa ihop mina bonuspoäng och sticka till London över helgen? Jag fyller ju år dagen innan bröllopet. Och ÄLSKAR prinsar, prinsessor och bröllop 🙂 ).

♥♥♥