Artikelsamarbete med Roulettegeeks

Hur får man finare hy utan att behöva investera i dyra behandlingar

Det är mycket som spelar in när det gäller huden, men det finns flera enkla saker man kan göra hemma för att förhoppningsvis se lite fräschare ut och kanske även förhindra hudens åldrande. Något av det enklaste man kan göra är att passa på att massera ansiktet när man smörjer in det. Man knådar hela ansiktet, utan att det gör ont, för att öka blodflödet och pigga upp huden. Man bör även sova på rygg, och helst med en extra kudde för att få upp huvudet lite, så slipper man puffiga och svullna ögon på morgonen. Det beror på att man man får mindre ansamlingar av vätska runt ögonen.

Man bör också se över hur man tvättar ansiktet och de rutiner man har kring rengöring. Det är viktigt att duscha direkt efter träning, att använda kläder av bomull som andas, och självklart att ta bort sminket innan man går och lägger sig. Men man bör även se upp med hårbalsam och stylingprodukter, eftersom de oljor och kemikalier som kan finnas i olika hårprodukter kan irritera huden. De kan dessutom täppa till porerna och vara en orsak till akne. En annan väldigt viktig faktor är att använda kräm med solskyddsfaktor. Även om det inte är särskilt soligt ute, och även om man bara sitter hemma framför datorn. Det är nämligen så att strålningen från datorskärmen påverkar huden på samma sätt som solen gör.

Tips på spel för avslappning

Om man sitter framför datorn mycket är det kul med något spel som underhållning för att slappna av. Det är ju ett plus om man kan vinna lite pengar samtidigt, och roulette är ett av det mest populära spelen i hela världen.  Men det kan verka komplicerat om man inte känner till reglerna, så det kan vara bra att läsa en guide till hur man spelar roulette innan man börjar. Det finns flera olika strategier som kan vara bra att känna till innan man börjar spela.

Även kosten kan spela in när det gäller huden. Det är viktigt att dricka vatten och skippa sötsaker, och det kan vara bra att minska på intaget av salt. Ett bra sätt att hålla huden mjuk och smidig är att inkludera nyttiga fetter i kosten. Om du sminkar dig, så prova att använda fingrarna för att applicera foundation i stället för penslar eller beautyblenders, som oftast har en hel del bakterier på sig.  Och till slut – ta inte för mycket smink, eftersom man kan se äldre och tröttare ut om man använder för mycket foundation och puder, som döljer hudens naturliga lyster.

♥♥♥