Är man konstnär så är man. Och ibland är det helt enkelt inte tillräckligt för en äkta konstnärssjäl att mima på en scen i Las Vegas och knycka på hästsvansen och veva armarna upp och ner för en publik som var frän på 90-talet. Ibland behöver man uttrycka sig mer. ÄKTA.

För någon månad sedan spreds den här odödliga filmen på Instagram när konstnärliga konstnären Britney Spears släppte sina hämningar och rockade loss sin inre Van Gogh på vita duken.

I två olika men väldigt praktiska, konstnärliga outfits, lyckas vår tids Frida Kahlo skapa ett närapå magiskt stilleben bestående av blommor och regnbågar.

Och i ett nästan lika magiskt ögonblick i måndags så lyckades hon inte bara sälja konstverketn på auktion. Nej – någon bjöd och betalade tavlan för 90 000 spänn. Självaste Robin Leach!

(För er oinvigda hedningar så var brittiske Robin Leach föregångaren till alla MTV Cribs-kopior på 80-talet med sin TV-serie Lifestyles of the Rich and Famous och sin klassiska replik ”champagne wishes and caviar dreams” ).

Men för att ge lite äkta credd till både Britney Van Gogh och Robin Leach så går alla intäkter av auktionen oavkortat till Vegas Cares, en organisation som samlar ihop pengar för att skapa ett konstverk för att hedra alla de döda i massakern i Las Vegas den 1 oktober 2017.

Och så här sa konstnärinnan själv om sin kreation:

“I’m so proud to call Vegas my second home and I’m pleased to participate in this Vegas Cares show. The flowers in my painting represent a new beginning, and it’s in that spirit that we move forward. All the proceeds from the winning bid go to Vegas Cares Memorial Fund. I appreciate your kindness and your generosity—I love you Vegas.”

Och här har vi Britney i äkta knallrosa jumpsuit och 90-talsplatåer framför en random häst. QUEEN!

♥♥♥