Vem har INTE en massa bilder sparade i sin telefon som man funderat på att framkalla men aldrig tar tag i? Jag tror inte jag har framkallat en bild på över 10 år. Allt ligger sparat i datorn och diverse mobiler, de tar inte så mycket plats men om (när) man tappar telefonen försvinner ju jättemycket. Det finns flera företag som erbjuder fotoframkallning på nätet. Några av de svenska fotolabben kan du läsa mer om på framkallabilderonline.se, däremot är det heeelt onödigt att betala massa pengar när det finns möjlighet att framkalla gratis!

Det finns faktiskt tryckerier som erbjuder 100 till 150 gratis bilder, det enda som kostar är portot, en dryg 50-lapp. På en hemsida man kan framkalla bilder gratis hos kan du läsa mer om vilka verifierade fotobutiker som finns och erbjuder gratis framkallning på nätet.

Nu har vi väl inga fler ursäkter att inte kunna ta tag i framkallningsprojektet? Ta tillfället i akt och nyttja möjligheterna att bevara gårdagens händelse till morgondagens minnen. Det är ju faktiskt en annan känsla att bläddra i ett fotoalbum än att scrolla genom sitt Instagramflöde.

♥♥♥