Jag är inget superfan av Jennifer Lopez men jag har ingenting emot henne heller. Jag gillar hennes musik och gottar mig gärna åt någon av hennes romcoms en söndagskväll. Sen att hon fejkade sin röst i början av sin karriär och Milli Vanillade hela sin första och andra skiva kommer knappast som någon jättechock. Det funkade ju uppenbarligen för henne!

Miss JLo jobbar i vilket fall stenhårt och hennes 47-åriga kropp går inte annat än beundra. Man får inte en sån kropp om man inte är sjukt disciplinerad. Hade jag sett ut som hon hade jag också slingrat in mig i ett trångt, svart volleybollnät och stolpat ut på röda mattan som en mör havsöring med dyngrak blick. Tyvärr hade jag sett ut som en kokt kotlett medan hon lyckas se både elegant och classy ut.

Det enda jag kan tänka på är vilken grym solbränna den här nätklänningen hade gett!

♥♥♥