Ju äldre jag blir desto mer ändrar jag inställning till plastikkirurgi. Inte så att jag någonsin varit EMOT det – folk får väl göra som de vill – men när alla Hollywoodfruar ser typ likadana ut och kändisar som Nicole Kidman och nu senast Renee Zellwegger tar bort varenda uns av sin personlighet, då blir det rätt trist. Som att det blir en drog att operera sig. Däremot att fixa till lite här och där – som hängbröst efter man fått barn, korrigera en ful näsa eller bleka ärr – det har jag inga problem med alls. Alla har vi ju något man mår dåligt över, och har man råd och möjlighet att göra något åt det, varför inte? Se bara till att det är en legitimerad klinik så det inte blir som den där stackars tjejen som skulle fixa sina bröst och hamnade i koma i Polen.

Vad tycker ni? OK eller ej?

♥♥♥