rosie-mcclelland-10Rosie McClelland fyller 10 år idag den 7 september. Rosie blev först känd som femåring när hon uppträdde tillsammans med sin tre år äldre kusin Sophia Grace på Ellen DeGeneres Show 2011. Deras cover på ”Super Bass” har mer än 50 miljoner visningar på Youtube. Sedan dess har Sophia och Rosie intervjuat kändisar på röda mattan på både Grammy Awards, MTV Music Awards, Billboard Awards etc, fått varsin docka uppkallad efter sig och spelat in sin första film – Sophia Grace & Rosie’s Royal Adventure.

salma-hayek-50Salma Hayek är 50 år! Hon fyllde den 2 september och förutom alla specialdesignade Gucciväskor hon säkert fick av sin miljardär till make, så blev hon firad med ett traditionellt mexikanskt band på inspelningen av sin senaste film. Cumpleaños feliz!

barry-gibb-70Och Barry Gibb, sångaren i Bee Gees (mitten, ovan) blev 70 den 1 september. Barry är faktiskt listad i Guinness Rekordbok som den mest framgångsrika låtskrivaren i historien efter Paul McCartney.

Grattis!

♥♥♥