stockholm-guidade-turer

Hög tid att börja planera sommarens utflykter och resmål. Jag älskar ju att resa utomlands och typ dör om jag inte får göra det minst 2-3 ggr varje år. Men det finns ju även en hel del guldkorn i Sverige att upptäcka. Förra året var jag i Visby för första gången – ja, första gången på Gotland överhuvudtaget – och det var superkul! Det kändes verkligen som att åka utomlands. Eftersom varken jag eller Åsa visste någonting om Gotland överhuvudtaget så gick vi på en guidad tur en dag för att få lite historik och bakgrundsinfo, och det var faktiskt väldigt lärorikt! Har du planer på att åka upp till vår huvudstad och inte har varit där innan (eller har med barn etc) så erbjuder t ex Stockholm Our Way guidade turer i många olika former. Det finns stadsvandringar i de olika stadsdelarna till fots eller Segway, ölprovningar, kulinariska upplelser på Södermalm eller Ocean Bus & Promenad där man får åka runt i en 10 ton tung buss som sedan förvandlas till en båt! 🙂 Själv älskar jag Stockholms skärgård och att det är så lätt att ta sig till havet vart man än är i stan. Det är så otroligt vackert där. Det kanske får bli en tripp dit i sommar. Men först blir det Gran Canaria och Sunwing med kidsen! Guud vad jag längtar. 😀

♥♥♥