Och här har vi vår lilla Brit-Bot som öppnade Billboard Music Awards igår med en medley av sina hits. LIVE naturligtvis. Det är självklart bara en ren slump att hon låter exakt som sina auto-tunade studioinspelningar, utan något som helst flämt eller pust.

Jaja. Åtminstone viftar hon upp en hel tornado med sin blonda peruk mellan sina robotspastiska rörelser.

brit-robot

Stående ovationer naturligtvis. Ända sen sin breakdown 2007 har Britney Spears varit en orörd diamant i show business. Ingen skriver något negativt om henne, någonsin. Man fuckar inte med psykiska sjukdomar i Hollywood – särskilt inte när de tillhör en av världens mest inkomstbringande artister.

Skulle det hända en något mindre lyckad kändis, som t ex Tila Tequila, är iskylan snabb och hård. Get OUT!

Men Britney Spears är praktiskt taget ansedd som en kunglighet i musikvärlden, trots att hon inte sjungit en ton på flera år, och så länge hon fortsätter att håva in miljoners miljoner kommer hon fortsätta vara det, precis som hennes förmyndarskap. Ingen i hennes familj eller stab har någon som helst lust att lösa henne från det, så länge hon fortsätter att försörja dem.

Och här har vi Britney, naturligt lugn och avslappnad på röda mattan:

britney-roda-mattanbritney-spears-billboardsBritney-Billboards-2016

 

♥♥♥