Ohh vilken lyxhelg jag haft!

I fredags bjöd min grannkompis över mig på vin och tjejmiddag. Eller, hennes man som är kock lagade värsta lyxmiddagen till oss och tog hand om barnen medan vi drack vin. Inte så tråkigt 😀

chips-forratt-snacksSom tilltugg till rosévinet, lättsaltade potatischips med rom, créme fracihe och rödlök

mumssig-tacosSen blev det glutenfria tortillas med grillad tonfisk (till vänster), chili, lime, saftigt kött, avocado, mango m.m. m.m.

margaritassom avnjöts med ljuuuvliga margaritas ♥ samtidigt som han tillagade en öring som han fångat tidigare på dagen. Så grym! Vill ni avnjuta hans matlagningsskills så bör ni besöka Texas Longhorn på Södra Vägen i Gbg 😉

Vi satt uppe till sent och avverkade på en och två vinflaskor och en Prosecco. Supertrevligt! Har varit lite nere det senaste eftersom mitt ex (som ju träffade och blev ihop med sin frånskilda granne ungefär EN minut efter vi skilt oss) nu ska KÖPA HUS tillsammans med henne. Heeelt sinnes. Nu får jag inte skriva mer om det men det enda jag hade önskat är att jag åtminstone blivit informerad från första början om att en annan kvinna fanns i mina barns liv… utan att få reda på det via Facebook.

Aja, whatever, det som inte dödar gör en starkare sägs det ju.

På lördagen hjälpte jag min bästa (kill)kompis att köpa present, och sen gick jag på Day Party på 8ight med Lizette. Det var GALET.. haha. För er som har Snapchat kan ni följa mig där (JuicyJosey) – annars kommer en liten Snap-recap här:

Kl 16:30 på 8ight ??? @lizettestylist @paljett73

Ett filmklipp publicerat av @bitterblondin

♥♥♥