[Blind Gossip] Oscarsnomineringarna är klara! Och som vanligt har de nominerade (och deras PR-team) massor av olika sätt att försöka öka sina chanser hos juryn. Det viktigaste är att porträttera sig själv som ”en av folket”, som majoriteten av de som röstar kan relatera till. En skådespelare började t ex plötsligt ägna massor av tid åt sin fru och barn för att visa vilken familjeman han var. En annan gifte sig t.om nyligen för att bevisa att han är betydligt mer mainstream än han egentligen är.

Och nu har turen kommit till en tredje skådespelare!

Han är kort och gott en rik, bortskämd, självupptagen kvinnokarl. Men det gör honom inte särskilt omtyckt hos jurymedlemmarna. Så istället för de vanliga historierna om dekadenta fester och vackra tjejer, kommer du snart få se sympatetiska artiklar om hur han egentligen bara är en snäll normal kille som kämpar för sin konst och vill slå sig till ro och bilda familj. Allt är såklart bara bullshit…. men han vill VERKLIGEN vinna den där Oscarn!

SVAR: Leo såklart, som svårmodigt pryder omslaget av Rolling Stone och pratar om miljön istället för sin 25-årsfobi. Undrar hur mycket hans PR-team fick kämpa för att få dem att sätta honom istället för Sean Penn och El Chapo på omslaget.

leonardo-rolling-stone-omslag

♥♥♥