Rapidshield

Ibland har jag turen att få testa och utvärdera lite olika produkter, och just nu använder jag en produkt som heter RapidShield för ögonfransar.

Den funkar som en mascara man applicerar på fransarna och ska bygga upp och stärka dem. Vilket jag ju nu kan behöva under den här bedrövliga hårperioden… Hittills har jag inte märkt någon skillnad direkt men enligt beskrivningen ska den ge ögonen ett ”ordentligt lyft” eftersom ögonfransarna både blir längre och starkare. Två-fyra veckor behöver man dock använda den innan man märker något resultat enligt hemsidan, så jag får fortsätta i två veckor till och se om det händer något ;-).

rapidshield-langa-fransarrapidshield-lashesRapidshiel-ogonfransar

ShytoBuy har även produkter som kan ta bort ringar under ögonen och massa andra spännande grejer 🙂

.

♥♥♥