Detta skvallret har fått stor spridning i medier runtom i världen den här veckan. Vem tror du att det rör sig om?

[Radar Online] En världsberömd manlig filmstjärna är livrädd att hans fans ska få reda på hans chockerande hemlighet: att han har HIV.

Han är en av Hollywoods topp megastjärnor och fick reda på beskedet för två år sedan. Men av rädsla för att hans fans ska vända sig emot honom och börja hata honom, har han gömt hemligheten från världen. Men nu berättar multipla källor för Radar Online att han faktiskt är HIV-positiv.

Stjärnan, som är i medelåldern, har levt ett hårt playboyliv med one-night stands och har tidigare berättat att han har tatuerat sig, injicerat droger och haft sex med prostituerade. Alla tre aktiviteter ökar risken för att smittas av sjukdomen.

”Han har lett ett farligt liv och lärt sig livets hårda läxan den hårdaste vägen,” säger en vän.

Utan behandling förväntas man leva i ca 10 år efter man smittats med HIV. Hollywoodstjärnan har dock blivit framgångsrikt behandlad av en ”AIDS-cocktail” av mediciner som ska bromsa den dödliga sjukdomen. Enligt en källa ser det positivt ut för honom, men skådespelaren har ändå varit helt ”förstörd” efter diagnosen och har praktiskt taget slutat gå ut, och gömt undan sig i sitt lyxhus där han festat dag och natt för att döva sorgen och smärtan.

”Hans största skräck är att han inte kommer bli ihågkommen som en duktig skådespelare utan enbart för sin sjukdom,” säger en annan källa. ”Han plågas av tanken på att hans skådespelargeni kommer att falla i glömska. Han är rädd för att fansen kommer att hata honom istället, och det är därför han inte vill offentliggöra sjukdomen.”

Men mannen har inte slutat med sina one-night stands och prostituerade, och det har nu blivit känt att han kan ha smittat ett flertal kvinnor. Enligt Radar finns det en videofilm där en av hans f.d. partners berättar att hon kan ha fått det dödliga viruset.

Kommer det fram att han vetande utsatt kvinnor för smittan kan det mycket väl bli rättsliga åtgärder.

Några av stjärnans kända exflickvänner inkluderar en prisbelönt skådespelerska, en religiös filmstjärna, en känd Hollywoodpersonlighet med kontroversiellt förflutet, en TV-stjärna, en mediepersonlighet och en glamourmodell.

SVAR: Ja, vem kan det vara?

Några som man direkt tänker på är Leonardo DiCaprio, Jack Nicholson och Charlie Sheen.

Men Leonardo har aldrig öppet erkänt droger och prostituerade, Nicholson är 78 år – knappast medelålders, och inte ens Charlie Sheen kan väl i sin vildaste fantasi kalla sig själv för ”skådespelargeni”? Eller? Kanske han verkligen är så verklighetsfrånvänd efter alla år av droger.

Är det Charlie så kan hans kända f.d. partners kanske vara:

  1. Prisbelönt skådespelerska: Robin Wright
  2. Religiös filmstjärna: Kelly Preston
  3. Känd Hollywoodpersonlighet med kontroversiellt förflutet: Heidi Fleiss
  4. TV-stjärna: Denise Richards
  5. Mediepersonlighet: Brooke Mueller
  6. Glamourmodell: vilka har han INTE dejtat??

charlie-sheen-hiv-aids
Ja, vad tror ni?

.

♥♥♥