konrad
Är du ung och het har du antagligen stenkoll på vem Konrad Annerud är. Om inte så får du reda på det nu:

Konrad är en svensk kille från Linköping som liknar Leonardo DiCaprio jättemycket och därför blivit en superstjärna på Instagram.
konrad-instagramkonrad-21-leo-lookalike

”Jag får ju höra att jag är lik honom ganska ofta, särskilt eftersom jag jobbar som bartender på en nattklubb”, säger Konrad till Nyheter24. ”Det kan ju bli lite halvjobbigt ibland när folk kallar mig för Leo istället för mitt namn liksom. Men det är väl kul att vara lik honom, han är ju snygg.”

konrad-leo-insta

”Det är mycket värre när jag är utomlands. När jag var i Italien somras så kände jag typ att jag ville raka av mig håret, då blev det kaos. Folk ropade ”Leo!” och vill ta bilder hela tiden. Det var bland det sjukaste jag varit med om.”

Vill du se mer av unge Konrad så följer du honom på Insta här!

♥♥♥