rihanna-blue-lipsRihanna är fortfarande en av världens hetaste artister, och hon ser fortfarande fräsch ut så förhoppningsvis har hon lyckats få det där lilla missbruksproblemet under kontroll. Bra jobbat, RiRi!

Under sommaren har hon i alla fall gått vidare från både Chris Brown och Leo DiCaprio och hånglar nu öppet med sin nye kille, Bitch Better Have My Money-producenten Travis Scott (född Jacques Webster vilket jag tycker är ett betydligt coolare namn än Travis Scott, men, men…) och verkar helnöjd med det. Om Taylor Swift dejtar en musikproducent – då vet man att man är på rätt spår!

Här kan man se hur Rihanna och Travis/Jacques hånglar som fulla tonåringar på ett klassdisco:

Och vill du ha coola färgade läppar som Rihanna så finns det en hel uppsjö att välja bland, kolla bara in dessa godingar från NYX Wicked Lippies hos Eleven:

nyx-lips-bla-lappar

Vilken är DIN favorit?

 

.

♥♥♥