charlotte-mark-samantha-ronsonMark Ronson, känd producent och storebror till Charlotte och Samantha Ronson, fyllde 40 år den 4 september. Tydligen hyrde han ett helt slott för att fira sin födelsedag.

charlie-sheen-50Charlie Sheen fyllde ofattbara 50 år den 3 september. Ofattbara eftersom han borde varit officiellt dödförklarad för typ 15 år sedan. Hur lyckas han? Håller alla tunga droger hans inre organ konserverade på något slags underligt Rolling Stone-sätt? Går han på dialys tre-fyra dagar i veckan? Vad är grejen? Jag har ingen aning. I vilket fall ser han ju inte direkt fräsch ut längre, men om någon tvivlar så HAR han gjort det. Kolla in hans första roll i Ferris Bueller nedan och säg inte att han inte dryper av sex. SLURP!! 😉

steve-martin-70Och komikern Steve Martin fyllde 70 den 14 augusti, och medan ingen (åtminstone inte jag) kan anklaga honom för att drypa av sex, så har han allt gjort några riktigt roliga roller. Och alltid sett exakt lika gammal ut, i alla år.

Grattis!

 

♥♥♥