aniston-theroux-brollop

Jennifer Aniston, 46 och Justin Theroux, 44 lyckades verkligen lura alla när de gifte sig i största hemlighet i onsdags kväll.

Gästerna visste naturligtvis om det (hennes kompis Jennifer Meyer designade vigselringarna, hennes favoritfrisör Chris McMillan fixade hennes frisyr, Courteney Cox var brudtärna och Justins svensexa två dagar tidigare anordnades av Jimmy Kimmel) – men det kom som en total överraskning för alla andra, inklusive paparazzin som enbart trodde att det rörde sig om en födelsedagsfest för Justin.

jennifer-aniston-giftjustin-theroux-brollopBara några timmar efter festen sågs Jennifer och Justin gå ombord på ett privatjet som tog dem till Bora Bora på smekmånad, följda av Chelsea Handler och ett gäng andra vänner.

aniston-smekmanad-bora-boraPå plats i Bora Bora. En veckas vistelse på Four Seasons kostar dryga 9 miljoner kronor…

jennifer-aniston-brollop-bilderaniston-brollopBilder på Jens trädgård från i torsdags visar hur hon täckt över sin swimmingpool för att få plats med möbler för gästerna. Alla bröllopsattiraljer var gömda i hennes tomma grannhus. Listigt.

aniston-brollopsbilder

♥♥♥