Konceptet kändisar som spelar på lotto har alltid förvånat mig – varför skulle människor som redan har många miljoner, eller rent av miljarder, spela om pengar? Här är vad några kändisar gjort - eller åtminstone sagt att de skulle göra - med sina lottovinster:
Simon Cowell från brittiska X-Factor har berättat att han fortfarande köper lotter från National Lottery, trots sin förmögenhet på 200 miljoner pund! ”I still buy lottery tickets. I still play,” har Simon sagt i intervjuer.
Paris Hilton lär ha köpt 1500 lotter på italienska lotto för några år sedan och det var tydligen inte första gången. Hon har sagt att om hon vann skulle hon donera 10% till välgörenhet. (Oklart om hon faktiskt gjort det).
Madonna var en av SuperEnas stora vinnare år 2012. Hon donerade hela prissumman – 120 miljoner euro – till sitt skötebarn, skolbyggen i Malawi.

madonna-lotter-malawi

George Clooney har också SuperEnabiljetter – 1000 stycken! Han hoppades på att ta hem jackpotten för att kunna donera allt till jordbävningens offer på Haiti.
Australiensiske skådespelaren Hugh Jackman köpte 500 lottobiljetter var till varje crewmedlem på inspelningen av Real Steel med motiveringen att det var hans sätt "att betala skatt".
Om du själv känner dig inspirerad, oavsett om du vill spela för att ta hem jackpotten åt dig själv eller någon annan, finns det många bekväma sätt att spela hemifrån datorn – så kan du ju sitta och läsa bloggen samtidigt! På Vinn Stort kan du lätt hålla koll på de senaste lottodragningarna och vinnande nummer. Lycka till!

 

♥♥♥