niclas-wahlgren-50Niclas Wahlgren från kändissveriges läskigaste släkt fyllde 50 år den 8 juli. Ni som ännu inte sett filmen ”G” med han och Magnus Uggla – ni måste se den! Den är hysteriskt rolig.

Prime_Minister_Fredrik_Reinfeldt_and_US_President_Sveriges f.d. eminente statsminister Fredrik Reinfeldt blev också 50 – den 4 augusti. Väldigt roligt att han och Niclas Wahlgren är lika gamla. Man tycker instinktivt att Reinfeldt känns 20 år äldre – inte utseendemässigt, bara intelligensmässigt. Enligt flera vänner som bor utomlands har han (föga förvånande) gjort ett betydligt bättre PR-jobb för Sverige än Stefan Löfven. Och – förmodligen – Niclas Wahlgren ;-).

angelinajolieandbillybobthornton153409-300x450Billy Bob Thornton, f.d man till Angelina Jolie, blev 60 år den 4 augusti. Han och Angie var gifta mellan år 2000 och 2002, men enligt kändisskvaller så håller de fortfarande mycket intim kontakt.

.

♥♥♥