ving-sandybay-hotelletHemma igen och vi har haft det fantastiskt bra. Hotellet uppfyllde alla förväntningar. Superbra service låg högst på listan – verkligen alla anställda gjorde ett grymt jobb, alla var trevliga, serviceminded och allting var rent och fräscht överallt. Ett gigantiskt monster såg jag på en av hotellets alla toaletter men det berodde inte på renligheten utan snarare på Cyperns, eh, djurliv.

Bufféerna var också över förväntan. Det var olika varje kväll och alla utom den italienska var verkligen supergoda. Att gå utanför hotellet och äta med två småbarn tillförde liksom ingenting. Det var betydligt bekvämare och bättre service att äta på hotellet än att ge sig på de fem turistrestaurangerna precis utanför hotellet.

(För er som inte har barn: japp, precis så tråkig och bekväm blir man när man reser med en 5- och en 7-åring, haha).

Lollo & Bernie-showen på kvällarna var uppskattad hos Leah, men Scott tyckte det var roligare att springa till lekplatsen på Miniland med sina nya kompisar. Han var dock gärna med på aktiviteterna på dagen. Man kan boka in Miniland-aktiviteter för barn mellan 3-7 år varje dag mellan 12-13:30 för 7 euro per barn. Obs att de måste ha FYLLT 3 år… att vara 2 år och 364 dagar går alltså inte.

Men det absolut bästa var att båda barnen lärde sig att simma. Vi bokade varsin simlärare á 45 minuter första dagen och efter det så vägrade Scott ha puffar på sig och övade på att simma hela tiden. Leah vågade inte riktigt, inte förrän sista dagen då hon blev så sur över att alla beundrade Scott att hon bara slet av sig puffarna och började öva hon också. Och plötsligt gick det! Så himla roligt :-D.

Här kan ni läsa mer om hotellet och annars är det ju bara att fråga om det är något speciellt 😉

 

♥♥♥