oliver-eva-leksaker

Nu har jag fått äran att arrangera en tävling med vuxenbutiken Oliver & Eva!

Oliver & Eva vill ge dig Sveriges bästa service inom sexleksaker. Vi vill att du ska få samma service som i en fysisk butik, samtidigt som du får bekvämligheten och tryggheten i att handla från webben. Vi försöker även arbeta för en mer jämställd värld, där alla ska ha rätt till att njuta. Diskretion är väldigt viktigt för oss och våra kunder. Det enda som syns på ditt kontoutdrag efter ett köp hos oss är ”O E”. Med andra ord: We never kiss and tell. 🙂

Nu har du chansen att vinna ett mysigt kit bestående av knipkulor, glidmedel och vibrator! Totalt värde 600 kr!

Knipkulor består av två sammanlänkade kulor som används för att träna och stärka slidmuskulaturen och bäckenbotten genom knipövningar. Knipövningar är speciellt fördelaktig för kvinnor som har genomgått en graviditet, kvinnor som lider av inkontinens eller de som helt enkelt känner sig lite slappare i underlivet.

Glidmedel minskar friktionen och kan användas vid såväl onani som vid samlag och vid användning med sexleksaker. Glidmedel underlättar bland annat för kvinnor som har problem med torra slemhinnor, vilket kan inträffa efter man har genomgått en graviditet och fortfarande ammar.

En dildo är en penisliknande stav för penetrering vaginalt eller analt. Finns med eller utan vibrator och varierar i pris, storlek, färg, material och användningsområden.

Vill du vinna?

Skriv en kommentar till detta inlägget och berätta vad DU först faller för hos det motsatta könet! Glöm inte att ange mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner (visas ej).

Jag drar en vinnare på söndag den 7 juni 2015.

Lycka till! 😀

Oliver-Eva-vuxenleksaker

.

♥♥♥