ben-jennifer-skilsmassa

[Lainey Gossip] Ni minns väl när han dök upp i en liten håla, långt från Hollywood, för ett tag sedan – utan någon godtagbar anledning?

Han var där i all hemlighet, med en kvinna. En väldigt attraktiv kvinna som inte är hans fru. De sågs hålla handen och gå in och ut ur sitt hotell. Men kan man verkligen gömma sig helt och hållet? Nix. Inte ens vid havet, i ett annat land. Han blev avslöjad och hånad av fans och lokala medier. Pinsamt. Särskilt efter att han sagt till sin fru att han var någon helt annanstans. Han och kvinnan han var med har haft ett förhållande ganska länge nu.

Igen?

Självklart är det inte första gången. Han trodde inte att frun skulle få reda på vad som hände den där gången i Oklahoma, men det fick hon. Och förlät honom, som hon alltid gör, tålmodigt stöttande medan han går igenom sina otaliga problem och missbruk. Han kan inte hejda sig själv. När allt går bra så lyckas han alltid förstöra det på något sätt. Men nu, äntligen, verkar hon ha fått nog. Förlåtandet har inte riktigt gått lika snabbt den här gången, och han har inte direkt kämpat för att få det att fungera. Frestelserna är för stora.

Sist han förstörde sitt rykte var det lättare att förlåta. Hon hjälpte honom att reparera sin image och återuppstå i Hollywood. Men hur går det med hans image om det kommer fram att han bedragit den perfekta frun, lämnat sitt perfekta hem och förstört den perfekta familjen? Kan Hollywood verkligen förlåta det?

SVAR:

Ben Affleck och Jennifer Garner.

I Oklahoma spelade han in filmen To The Wonder tillsammans med Rachel McAdams, 2010.

Och platsen där han ertappades var Nova Scotia, Kanada nu i april där han fotades utan sin vigselring. På sin frus FÖDELSEDAG.

Ben, Ben, Ben.

Jag tror dock absolut att Hollywood kan förlåta honom. Han är ju knappast den enda, snarare tvärtom. Problemet är väl hur han själv ska klara av att hålla sig upprätt utan Jennifer vid sin sida. Gwyneth fick ju hjälpa honom igenom sitt alkoholmissbruk när han var i rehab, och Jennifer Garner har stöttat honom igenom alla otrohetsaffärer och spelmissbruk när inte ens hans bästis Matt orkar med honom längre. Men vem ska hålla Bens hand om inte hon gör det? JLo? Knappast.

.

♥♥♥