Idag är det ju torsdag, populärt inom sociala mediesfären som Throwback Thursday, och idag tänkte jag berätta om den här filuren:

stuart-townsend-charlize-theron

Ni minns väl honom? Charlize Therons mystiske, lite sliskige ex, Stuart Townsend. Ett tag var de ju Hollywoods gyllene par. Tills det tog slut och han bokstavligen försvann från jordens yta.

Egentligen var det väl bara Hollywoods yta han försvann ifrån, och nu berättar hans bror vad han egentligen sysslat med:

Den 42-årige irländske skådespelaren har flyttat till Costa Rica och bildat familj!

”Han har köpt mark i Costa Rica och har flyttat dit för gott,” berättar brorsan, Dylan Townsend. ”Han blev kär i en tjej från Costa Rica och nu har de ett barn tillsammans och ett till på väg. En hel familj som ingen visste om!”

Det är oklart vad Stuart arbetar med, men det är förmodligen inte skådespeleri. Först förlorade han rollen som Aragorn i Sagan om Ringen till Viggo Mortenson. Och sedan lämnade han abrupt inspelningen av storfilmen Thor på grund av ”meningsskiljaktigheter” med regissören Kenneth Branagh. Sedan dess har hans karriär varit hyfsat stendöd i Hollywood. Men nu har han alltså sadlat om och blivit familjefar och markägare i Costa Rica. Undrar vad han ska odla på den marken?

Ja, nu vet ni i alla fall! 🙂

stuart-townsend-familj-barn

♥♥♥