prinsessan-av-england-2015

Ungefär 4 sekunder efter hon åkte in på BB och genomgick en förlossning, så står Kate Middleton fräsch som en nyponros framför pressen och hela världen och visar upp den lilla nyfödda prinsessan av England.

Vilken überkvinna! Ärligt?! OK att hon har en ”glam squad” redo att botoxa hennes kungliga vagina om så skulle behövas, men ändå. Kvinnan födde ändå ett BARN för mindre än 12 timmar sedan, och ser ändå ut som om hon precis kommit ut från ett lyxspa.

Var är gravidnäsan? 6-veckorsblödningen? De fortfarande svullna fötterna? Magen???

prinsessan-kate-förlossningkate-prinsessan-baby

Kates klänning är såklart från hennes favoritdesigner Jenny Packham, och antagligen slutsåld härifrån och till Nuuk, Grönland as we speak.

jenny-packham-gravidklanningenglands-nya-prinsessapaparazzi-2015

prinsessan-england-babykate-middleton-babyprins-george-storebror

♥♥♥